Velkommen til Hotel- og Restaurantskolens første indlæg i denne blog om smørrebrød!
Her på Hotel- og Restaurantskolen elsker vi smørrebrød. Faktisk så meget at vi nu laver den her blog, hvor vi vil snakke smørrebrød og kun smørrebrød. Men der er jo også så meget at snakke om, når det kommer til smørrebrød.
For hvad er
egentlig et godt stykke smørrebrød, hvorfor er smørrebrød blevet en del af den
danske madkultur i sådan en grad, hvorfor er så mange kokke i dag kravlet over
på smørrebrødsjomfruernes banehalvdel og kastet sig over at lave smørrebrød,
hvorfor bliver der uddannet færre og færre smørrebrødsjomfruer, hvad laver man
overhovedet som smørrebrødsjomfru og så videre…
Vi kunne jo snakke i timer, og
derfor laver vi denne blog, for vi skal da snakke smørrebrød og dele vores
glæde og fascination af den noget så danske spise. Og så håber vi, at du vil
læse med, tage stilling og lade dig inspirere.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar