mandag den 13. august 2012

Smørrebrødet og jomfruen, der laver det


Velkommen til Hotel- og Restaurantskolens første indlæg i denne blog om smørrebrød!

 

Her på Hotel- og Restaurantskolen elsker vi smørrebrød. Faktisk så meget at vi nu laver den her blog, hvor vi vil snakke smørrebrød og kun smørrebrød. Men der er jo også så meget at snakke om, når det kommer til smørrebrød.
For hvad er egentlig et godt stykke smørrebrød, hvorfor er smørrebrød blevet en del af den danske madkultur i sådan en grad, hvorfor er så mange kokke i dag kravlet over på smørrebrødsjomfruernes banehalvdel og kastet sig over at lave smørrebrød, hvorfor bliver der uddannet færre og færre smørrebrødsjomfruer, hvad laver man overhovedet som smørrebrødsjomfru og så videre…
Vi kunne jo snakke i timer, og derfor laver vi denne blog, for vi skal da snakke smørrebrød og dele vores glæde og fascination af den noget så danske spise. Og så håber vi, at du vil læse med, tage stilling og lade dig inspirere. 

Æggemaden er en klassiker blandt i smørrebrødsverden, men der er mange forskellige slags æggemadder. Her er den Æggemad på slap line fra Hotel- og Restaurantskolens nye smørrebrødskogebog, der kommer snart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar