onsdag den 5. september 2012

Smag, oplev og hør om smørrebrød på FOOD Festival i Århus i denne weekend!

I den kommende weekend, d. 7-9. september, er der FOOD Festival i Århus. Her er alle mulige madaktører på banen, heriblandt Hotel- og Restaurantskolen, som blandt andet kører en smørrebrødsrestuarant i den bedste kolonihavestil under festivalen. Der er dømt dansk kolonihavehygge og masser af smagsoplevelser med smørrebrød på skolens stand.

Blandt blomster og haveparasoller og bag et hvidt stakit kan du opleve dansk smørrebrød - både den traditionelle slags, men også bud på hvad smørrebrød kan være og udvikle sig til i fremtiden.

Lav en madpakke og hør en debat om smørrebrødet og smørrebrødsjomfruens fremtid
I løbet af Food Festival lægger Hotel- og Restaurantskolens lille kolonihave hus til forskellige arrangementer og workshops. Prøv blandt andet at selv skabe et nyt slags smørrebrød med alle mulige og (måske) umulige ingredienser, kom og bliv udfordret på hvad en madpakke er, eller kom og lyt til en debat om smørrebrødets og smørrebrødsjomfruens fremtid.

Er smørrebrødsjomfruen en død sild?
Debatpanel om smørrebrød og smørrebrødsjomfruen.
Tidspunkt: Lørdag d. 8. september, kl. 12.30-14.00
Placering: Smørrebrødsrestauranten på Foderbrættet
Pris: Gratis

Put smørrebrødet i madpakken
En workshop hvor forældre og børn sammen laver en lækker madpakke med smørrebrød vejledt af undervisere på Hotel- og Restaurantskolen.
Tidspunkt: Søndag d. 9. september. Workshop 1 fra kl. 11.00-13.00 og Workshop 2 fra kl. 15.00-17.00
Varighed: 2 timer
Placering: Smørrebrødsrestauranten på Foderbrættet
Tilmelding: sm@hrs.dk
Pris: 50 kr - betales ved indgangen.

I løbet af hele weekenden vil I altid kunne komme og købe forskellige slags smørrebrød - alle fra Hotel- og Restaurantskolens nye smørrebrødskogebog.

Læs mere om FOOD Festival, arrangementer og åbningstider på festivalens hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar