søndag den 18. november 2012

Aamanns laver julens bedste sildemad 2012


Det stod klart efter, at Hotel- og Restaurantskolens smørrebrødskonkurrence, som blev afholdt søndag d. 18.11.12 i skolens Papirfabrikken. 
En oplevelse at arbejde så meget med sild
Aamanns fik førstepladsen og en præmie på 10.000 kroner for deres sildeanretning. Andenpladsen gik til Told & Snap, mens Restaurant Bjælkehuset fik tredjepladsen. 
"Det har været rigtig sjovt at være med i den her konkurrence og fokusere så meget på sild", siger smørrebrødsjomfru hos Aamanns og nu vinder af Hotel- og Restaurantskolens konkurrence, Astrid Jensen. 
Et højt niveau
Da Hotel- og Restaurantskolens direktør Søren Kühlwein Kristiansen sagde nogle ord, inden vinderne blev udråbt til sidst, påpegede han, at både ham selv og dommerne var imponerede over deltagernes arbejde med julesild.
"Der har været et meget højt niveau hos alle i den her konkurrence. Det skal I have ros for!", sagde han til dagens deltagere øjeblikket inden, vinderne blev kåret. 
Fokus på smørrebrødsjomfruen og -uddannelsen
Hotel- og Restaurantskolen har lavet denne smørrebrødskonkurrence om julens bedste sildeanretning for at sætte fokus på smørrebrød og ikke mindst smørrebrødsjomfruerne. Der bliver nemlig uddannet færre og færre smørrebrødsjomfruer på trods af, at det ærkedanske smørrebrød er stigende i popularitet både i Danmark og i udlandet.
Deltagerne fra Aamanns, smørrebrødsjomfru Astrid Jensen og kokkeelev Peter-Emil Hede Madsen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar