mandag den 26. august 2013

De sidste finalister til konkurrencen Danmarks bedste smørrebrød er fundet!


D. 24. august blev den anden semifinale i Hotel- og Restaurantskolens jagt på Danmarks bedste smørrebrød afholdt på restaurant Grøften i Tivoli. Det blev til en dag i hyggelige nærmest kolonihave-agtige omgivelser, lækker mad og faglig inspiration deltagerholdene imellem. For selvom det var en konkurrence, så var alle tilstede for at sætte fokus på det, de alle arbejder med og elsker: Nemlig smørrebrød.
Dagens deltagere
Til dagens semifinale dystede fem hold bestående af én faglært og én elev om, hvem der skulle gå videre i finalen i konkurrencen Danmarks bedste smørrebrød, som bliver holdt søndag d. 1. september 2013.
Deltagerne i dag var: Hotel Frederiksminde, Aamanns, Restaurant Lumskebugten, Bella Sky Comwel og Rasmus Kjær.
Både de spisende gæster og dommerne var alle enige om, at niveauet var ekstremt højt blandt dagens deltagende hold, men der var kun tre hold, som kunne gå videre i finalen.
De sidste finalister
Og de semifinalister, der går videre i finalen er:
Rasmus Kjær, som blev kåret som dagens bedste.
Restaurant Lumskebugten
Hotel Frederiksminde. 
Stort tillykke til finalisterne - og så ser vi frem til finalen, som bliver holdt i næste weekend! Her dyster deltagerne om at lave det bedste smørrebrød og vinde 40.000 kroner.
Dagens dommerpanel bestod af overdommer i konkurrencen Danmarks bedste smørrebrød, Ole Troelsø, smørrebrødsjomfru og underviser på Hotel- og Restaurantskolen Ammy Vestersten, Smørrebrødsjomfru på Grøften Christina Højen og smørrebrødsjomfru og ejer af Tivolihallen Helle Vogt.Finalen
Til finalen mødes dagens finalister med finalister, der blev fundet ved den første semifinale, som blev holdt i Aarhus i juni 2013. 
Billedet her er af Hotel Frederiksmindes bidrag til semifinalen. De gik videre i finalen, som bliver holdt d. 1. september 2013.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar